
Τάρτα με μπρόκολο Bimi® και γκοργκοντζόλα
Specifications
Prep
5 minutes
Cook
10 minutes
Serves
4
Method
-
Προθερμένετε τον φούρνο στους 220°C.
-
Βάλτε τα μπρόκολα Bimi® για 1 λεπτό σε βραστό νερό, ενώ ετοιμάζετε τη ζύμη.
-
Ανοίξτε το πακέτο με την έτοιμη σφολιάτα, κόψτε την σε τέσσερα ορθογώνια κομμάτια και τοποθετήστε τα κομμάτια σε δύο ταψιά στρωμένα με λαδόκολλα.
-
Τοποθετήστε τα μπρόκολα Bimi® από άνθος-προς-μίσχο κατά μήκος της σφολιάτας και από πάνω τοποθετήστε λεπτές φέτες Γκοργκοντζόλα, προσέχοντας να καλύψετε τις ευαίσθητες άκρες με τυρί για να μην καούν.
-
Αλατοπιπερώνετε με λίγο μαύρο πιπέρι και λίγο θαλασσινό αλάτι και ψήνετε για περίπου 8 λεπτά σε πολύ ζεστό φούρνο. Σερβίρετε με μια ζωηρή σαλάτα ρόκας.