Τάρτα με μπρόκολο Bimi® και γκοργκοντζόλα

Τάρτα με μπρόκολο Bimi® και γκοργκοντζόλα

Specifications

Prep

5 minutes

Cook

10 minutes

Serves

4

Method

  1. Προθερμένετε τον φούρνο στους 220°C.

  2. Βάλτε τα μπρόκολα Bimi® για 1 λεπτό σε βραστό νερό, ενώ ετοιμάζετε τη ζύμη.

  3. Ανοίξτε το πακέτο με την έτοιμη σφολιάτα, κόψτε την σε τέσσερα ορθογώνια κομμάτια και τοποθετήστε τα κομμάτια σε δύο ταψιά στρωμένα με λαδόκολλα.

  4. Τοποθετήστε τα μπρόκολα Bimi® από άνθος-προς-μίσχο κατά μήκος της σφολιάτας και από πάνω τοποθετήστε λεπτές φέτες Γκοργκοντζόλα, προσέχοντας να καλύψετε τις ευαίσθητες άκρες με τυρί για να μην καούν.

  5. Αλατοπιπερώνετε με λίγο μαύρο πιπέρι και λίγο θαλασσινό αλάτι και ψήνετε για περίπου 8 λεπτά σε πολύ ζεστό φούρνο. Σερβίρετε με μια ζωηρή σαλάτα ρόκας.